Predstavljen promotivni spot „Avantura Balkana – dotakni prirodu – planina Tara“ (VIDEO)

MOKRA GORA – U Mokroj Gori je održana svečana promocija novog turističkog promotivnog spota „Avantura Balkana – dotakni prirodu – planina Tara“.

Izrada promotivnog spota je podržana u okviru Projekta „Diverzifikacija ekonomskih aktivnosti u ruralnim područjima jugoistočne Evrope kroz razvoj lanca vrednosti“ koji sprovodi SWG u partnerstvu sa GIZ-om. Produkcija i montaža turističkog promotivnog spota „Avantura Balkana – dotakni prirodu – planina Tara“ – Agencija za posredovanje u umetnosti INAT – Užice.

TO Užica je osnovana i posvećena promociji i razvoju planova u skladu sa međunarodnim standardima, kroz primenu svih dokumenata. Ključna vrednost koja leži u osnovi vizije razvoja turizma u gradu Užicu je ta da turizam treba da se koristi za doprinos stanovništvu u smislu porasta životnog standarda i lične potrošnje, ukupne ekonomije kroz rast prodaje, profitabilnosti i razvoja kapaciteta grada povećanje nivoa ukupnog blagostanja građana, smanjenje trenutne visoke stope nezaposlenosti i povećanje prihoda lokalnih opština. Cilj je predstaviti grad kao novu, inovativnu i raznovrsnu turističku destinaciju u pogledu konkurentnosti, što je rezultiralo potrebom da se fokusira na sadržaje i inicijative u turizmu koji će grad Užice razlikovati od konkurenata.

Sokolarica
Foto: ZooMUE

Produkcija, montaža i promocija turističkog promotivnog spota Avantura Balkana-dotakni prirodu – planina Tara ima za cilj umrežavanje i povezivanje relevantnih činilaca turističke privrede. Digitalna promocija različitih vidova turizma, sa svojim sadržajima i inicijativama čine je različitom od konkurencije i jedan su od pravaca razvoja turizma na teritoriji grada Užica.

drugarice Ružica i Danica na Tari
Foto: ZooMUE

Realizacijom ovog projekta postiže se bolja informisanost turista, podizanje kvaliteta usluge radi povećanja konkurentnosti lokalnih turističkih proizvoda, obimniji razvoj lokalnog turističkog prometa, povećanje zainteresovanosti korisnika za turističke usluge kao i povećanje poseta turističkim lokalitetima turističkog prostora grada Užica.

Izvor: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.