Počeo festival „Deca među narcisima“

ČAJETINA – Pozorišnom predstavom „Koktel bajka“ dece iz novovaroške Predškolske ustanove „Paša i Nataša“ juče je u Čajetini počeo 26. Dečji festival „Deca među narcisima“.

Danas su predškolci sa Zlatibora u poseti vršnjacima u Vrnjačkoj Banji, dok će sutra u Domu kulture Čajetina moći da pogledaju predstavu beogradskog pozorišta Poletarac „Bolje sprečiti nego lečiti“, nastup dece baletskog studija Maga Magazinović iz Užica, mini koncert mlađeg ansambla KUD-a Zlatibor i pozorišnu predstavu „Zekine prolećne čarolije“.

Foto: Zlatibor.rs

Deca iz vrtića „Narcis“ u četvrtak će odigrati predstavu „Hoću zdravo da živim“, biće organizovano crtanje ispred Doma kulture, izložba i proglašenje najboljih radova likovnog konkursa, kao i proglašenje najboljih radova literarnog konkursa.

Poslednjeg dana festivala, u petak 18. maja, biće organizovane sportske igre u kome će se deca iz Predškolske ustanove „Radost“ i Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ takmičiti u disciplinama nadvlačenje konopca, skakanje u džaku, skok u dalj i druge.

You may also like...