Pobedom overiti bod iz Beograda (VIDEO)

IVANJICA – Bod iz Beograda imaće težinu samo ukoliko se u nedelju od 16 sati pred domaćom publikom savlada odlična ekipa Spartak Žderpčeva krv.

Javor Matis je uspeo da ostane neporažen na Banjici iako je Rad poveo u 86. minutu iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca. Pravda je stigla u 90. kada je Piščević postigao gol i tako svojoj ekipi doneo veima vredan bod. Kao štoje već mnogo puta rečeno, ta utakmica je već arhivirana jer je najvažnije ono što sledi. A to je Spartak Ždrepčeva krv, ekipa koja u nastavku prvenstva ne zna za poraz. U poslednje dve utakmice su postigli 6 golova i to protiv ekipa koje i nisu prepoznatiljive po tome da im se lako tresu mreže, Voždovac i Mladost tako da Ivanjičane čeka težak posao.

Nikola Petković se nalazi u samom vrhu liste strelaca sa 11 golova, a u nastavku prvenstva nijednom nije postigao gol. Od igrača takvog kalibra se uvek očekuje više, ali mora se reći da je Javor Matis ostao bez Mrkaića i Kuveljuća igrača koji su svojim igrama i kretanjem stvarali dosta prostora za Petkovića a on je to znao da iskoristi na najbolji mogući način. Sada se privikava na nove saigrače pa treba očekivati da se njegovo ime već u nedelju nađe na semaforu.

Stručni štab Javor Matisa ima nedoumicu samo oko Krnića koji nije bio u kombinaciji za utakmicu sa Radom. Lazović je odradio parne kartone i naći će se u sastavu svoje ekipe kao i kompletan igrački kadar. Utakmicu između Javor Matisa i Spartaka Ždrepčeva krv sudiće Bojan Nikolić a pomagaće mu Marko Dimitrijević i Nenad Kurćubić svi iz Kragujevca. Utakmica počinje u 16 sati.     

You may also like...