Po 5.000 dinara đacima prvacima u Čajetini

ČAJETINA – Članovi Opštinskog veća Čajetine su na 35. sednici doneli odluku o isplati sredstava za đake prvog razreda osnovnih škola na teritoriji opštine Čajetina u iznosu od po 5.000 dinara.

Članovi Opštinskog veća su dali saglasnost na izveštaj o radu za radnu 2020/2021. godinu i godišnji plan rada za radnu 2021/2022. godinu Predškolske ustanove Radost Čajetina.

Na sednici su izmenjeni pojedini članovi školskih odbora u osnovnim i srednjoj školi zbog isteka perioda važenja rešenja.

Zbog isteka mandata, doneto je rešenje o razrešenju i imenovanju predsednika i člana Nadzornog odbora KJP Zlatibor iz Čajetine.

Članovi Opštinskog veća Čajetine su na 35. sednici dali saglasnost na Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Čajetina za 2021. godinu.

„Na osnovu ranije raspisanog oglasa za direktora PD Zlatiborski eko agrar, Skupštini će biti predloženo na usvajanje rešenje o imenovanju Marka Marića koji je jedini bio kandidat na konkursu, a koji je do sada vršio funkciju v.d. direktora“, dodali su iz opštine Čajetina.

Na 35. sednici Opštinskog veća Čajetine su usvojili i predlog odluke o uređivanju građevinskog zemljišta novcem investitora koji podrazumeva radove na sportskoj dvorani na Zlatiboru.

Izvor: opština Čajetina

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.