Otvorena letnja sezona na Torniku (VIDEO)

TORNIK -U ski centru Tornik na Zlatiboru danas je počela letnja sezona. Svi sadržaji biće dostupni posetiocima svaki dan od 11 do 17.30 časova.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika izjavio je da očekuje bolju letnju sezonu od prošlogodišnje ,kada je ovaj planinski centar posetilo preko 40.000 turista.

“Preporuka je da se ove godine letuje u Srbiji zbog pandemije korona virusa i mi se nadamo da će to uticati na veću posećenost ski centra Tornik, koji gostima Zlatibora nudi brojne sadržaje od panoramske vožnje žičarom ,do mini golfa,boba na šinama veštačke stene za penjanje ,vožnje biciklama  i mnoge druge” ,naglasio je Ćika.

 Gostima su na raspolaganju panoramska vožnja žičarom, vožnja planinarskim i elektronskim biciklima, pešačke ture  i adrenalinski sadržaji kao što su bob na šinama, zip lajn i tjubing.

Na Torniku su dostupni i avantura park, mini golf i multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf.

Direktor TO Zlatibor Vladimir Živanović kaže da su i ostali lokaliteti na ovoj planini spremni da prime goste koji će leto provesti na Zlatiboru.

“Od 1.juna otvoreni su svi hoteli na Zlatiboru .Završavamo infrastrukturno uređenje Kraljevog trga,jezera i centra Zlatibora.Iskoristili smo prethodni period da poboljšamo svoju ponudu i nadamo se povećanom broju gostiju i dobroj letnjoj sezoni,koja će,ako je suditi po rezervacijama,to sigurno i biti “,istakao je Živanović.

You may also like...