Novogodišnja priredba u Centru za usluge socijalne zaštite

UŽICE-U prostorijama Gradskog centra za usluge socijalne zaštite priređena je novogodišnja priredba, nakon koje su korisnicima usluga dnevni boravak i lični pratilac dodeljeni novogodišnji paketići.

foto.grad uzice

Član Gradskog veća za socijalnu politiku Slobodan Grbić istakao je ovom prilikom da će grad nastaviti da pruža masksimalnu podršku kako bi se postojeće usluge podigle na što viši nivo, ali uvodile i nove.

foto.grad uzice

“Drago mi je da smo prepoznali neke potrebe, osnažujemo ustanovu i to ćemo raditi i u narednom periodu. Cilj nam je da postojeće usluge širimo i da budu dostupne što većem broju građana. Ovo je i prilika da izrazim zahvalnost svim preduzećima, ustanovama, udruženjima i pojedinicima koji su u prethodnom periodu podržavali rad ustanove. Takođe, nadam se da će ta saradnja biti nastavljena, a sve u cilju što boljeg pružanja usluga socijalne zaštite”.

Uz podsećanje da je ustanova osnovana pre dve i po godine, Dragica Milosavljević direktorka Gradskog centra za usluge socijalne zaštite čestitala je korisnicima i njihovim porodicama predstojeće praznike uz zahvalnost svima koji su doprineli da ovaj centar dobro funkcioniše i da se razvija.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.