Novak Đoković sve češće odmara u Zapadnoj Srbiji (VIDEO)

UŽICE – Najbolji svetski teniser Novak Đoković došao je na odmor u užički kraj posle finala na turniru u Rimu. On je sleteo na aerodrom Ponikve i pretpostavlja se da će, kao i prošli put, odmor potražiti u planinskim predelima Zapadne Srbije. Očekuje se da će njegov dolazak imati snažan doprinos turizmu čitave regije.

Dolazak svetskog teniskog prvaka Novaka Đokovoića na aerodrom Ponikve kod Užica, skrenuo je pažnju svih medija na ovaj kraj Srbije. On je prvi put dolеteo na taj aerodorom koji će sada verovatno postati mnogo traženiji.

Foto arhiva: ZooMUE, Đokovići na Zlatiboru

„Bila nam je velika šast da ugostimo takvog velikana i nadamo se d aće to doprineti boljoj reklami za aerdorom Ponikve i uticati na povećanje broja putnik“, rekla je stručni saradnik za vazdušni saobraćaj i transport u JP Aerodrom Ponikve Užice Dragana Aleksić.

Zaovine, Mokra Gora, Zlatibor i Tara samo su neki od atraktivnih lokacija koje privlače pažnju poznatih ličnosti da baš tu napune baterije.

„Naš slogan je Tradicija i toplina u srcu planina i to najbolje karakteriše našu regiju i veliko nam je zadovoljstvo što najbolji teniser sveta svoj mir za predstojeće turnire nalazi u turističkoj regiji Zapadna Srbija“, rekao je direktor Turističke organizacije regija Zapadna Srbija Miroslav Rađen.

Gde god se pojavi Novak izaziva veliku medijsku pažnju što će sigurno doprineti turizmu Zapadne Srbije.

„Novak Đoković je najbolji brend Srbije u svetu i izlišno je govoriti koliko znači njegova poseta i doprinosi promociji naše regije“, zaključio je Rađen.

Posle odmora na svežem planinskom vazduhu najboljeg svetskog tenisera očekuje nastavak sezone na šljaci.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.