LDP o Nešićevoj ostavci

UŽICE – Užički odbor Liberalno demokratske partije, izdao je saopštenje u kome se navodi da je “ćutanje o razlozima ostavke (smene) zamenika gradonačelnika, Nemanje Nešića nedopustivo. Nedopustiva je i najava o postavljanju na neku narednu funkciju, piše u saopštenju koje je potpisao menažer Gradskog odbora LDP-a, Đorđe Milićević.

“Danima prisutna čaršijska nagađanja o ostavci, tj. smeni zamenika gradonačelnika, epilog su dobila 06.09.2017. na skupštinskom zasedanju, čitanjem teksta podnete ostavke gospodina Nešića. Nedolaskom na sednicu kao i uskraćivanjem bilo kakve rasprave na tu temu, sam gospodin Nešić je pokazao I svoj lični, kao i odnos SNS-a prema svim odbornicima, kao predstavnicima građana Užica.

Podnošenje ostavke predsedniku skupštine, a ne skupštini koja ga je izabrala, kao I ne navođenje ni jednog razloga te odluke, je nedopustiv odnos prema Užičanima. Mi u LDP-u, međutim, nismo iznenađeni takvim, po nama, bahatim ponašanjem aktuelne vlasti. Višemesečno medijsko najavljivanje personalnih promena u našam gradu, kao i uvek ranije, i ovog puta su samo zamajavanje naših sugrađana.

Užičani imaju iskustvo sa  ostavkom bivšeg gradonačelnika Saše Miloševića, posle koje je više članova njegove familije, a i on lično postavljen na rukovodeće položaje po raznim državnim preduzećima. Tako se i sada najavljuje nova funkcija za gospodina Nešića. Takvo ponašanje je nedopustivo i to građani Užica nisu zaslužili.

Pet godina naprednjačke vlasti u Užicu, bez ikakvih vidljivih rezultata, tj. apsolutni nedostatak znanja i bilo kakve vizije, ponovo se pokušava amortizovati nekim personalnim prekombinovanjem”, navodi se u saopštenju i dodaje da LDP Užice smatra da su “na ovaj način, gradonačelnik Petković, i ostali nosioci vlasti u Gradu, samo priznali svoju nesposobnost”.

 

You may also like...