Kao i uvek teško gostovanje (VIDEO)

POŽEGA – Ukoliko žele da zadrže prvu poziciju fudbaleri Sloge će morati da ostvare pobedu na teškom gostovanju u Valjevu.

Pred Slogom je poklekla i Drina, peta ekipa u nizu za veliku seriju Požežena. Osam postignutih i samo jedan primljen gol, uliva nadu da će Žunićevi puleni i na gostovanju u Valjevu Budućnost Krušiku odoleti svim iskušenjima i ostvariti još jenu pobedu koja trasira put ka jesenjoj tituli. I pored dobrih rezultata Žunić ne može u potpunosti da bude zadovoljan, ima oscilacija u u igri, naročito kada se dođe do pozitivnog rezultata. Da bi se svaladala Budućnost Krušik greške treba svesti na najmanju moguću meru, treba zaboraviti tabelu i maksimalno se skoncentrisati na igru. Kvalitet narednog protivnika nije u skladu sa rezultatima koje postiže, a predvodi ih jedan od boljih trenara u Srpskoj ligi Zapad.

Miroslav Stanić je sitgao u Požegu kao veliko pojačanje. Stiče se utisak da se još traži a da li će mu gol postignut protiv Drine uliti dodatno samopuzdanje pokazaće poslednja tri kola. Njegova brzina može da dođe do izražaja na gostujućim terenima, što bi uz dobru realizaciju bilo od velikog značaja za njegovu ekipu. Mladi napadač Sloge je ušao tiho u prvi tim, a kada je dobio priliku onda je eksplodirao. Dobro su ga zapamtili igrači Jošanice, Tutina, Poleta a radi se o momku koji ima samo 17 godina. Bez obzira na pohvala, vredno radi, nije poleteo i svaku utakmicu očekuje sa nestrpljenjem. Poštuje narednog protivnika o kom je čuo samo od svojih starijih kolega i nada se novoj pobedi.

Budućnost Krušik je za razliku od Sloge u lošoj seriji jer u poslednjih pet kola ima samo jednu pobedu, dva remija i isto toliko poraza. I pored toga ova utakmica se zbog tradicije može nazvati derbi utakmicom, a igrači ova dva kluba na teren izlaze u subotu u 13. sati.

You may also like...