Kako registrovati automobil

SRBIJA – Auto-moto savez Srbije obaveštava vozače kojima ističe registracija da su u obavezi da je produže i pored toga što je na snazi vanredno stanje.

Iz AMSS podsećaju da sve informacije o lokacijama tehničkih pregleda građani mogu dobiti od Operativnog centra AMSS na broj 1987 koji je dostupan 24 sata dnevno.

„AMSS u okviru svog sistema raspolaže tehničkim pregledima koji su ovlašćeni da izdaju registracione nalepnice pa će se registracija i putničkih i teretnih vozila obavljati uobičajenom procedurom“, podsećaju iz AMSS i dodaju da je važno da vozilo bude tehnički ispravno kako bi mogla biti izdata registraciona nalepnica.

Na sajtu AMSS www. amss.org.rs dostupan je i kalkulator registracije putničkih, motornih i priključnih vozila pa vozači sam mogu izračunati koliko će ih koštati registracija.

„Ukoliko morate da izvadite nova dokumenta, bilo da prvi put registrujete novo vozilo ili ste kupili polovno koje treba da registrujete, potrebno je da se elektronskim putem obratite Upravi za upravne poslove MUP-a Srbije i pratite njihove instrukcije“, navodi se u saopšenju AMSS.

You may also like...