Fenejraš za nastavak niza (VIDEO)

Užice – Košarkaši Slobode dočekuju pred svojim navijačima poslednjeplasiranu ekipu Beovuka i eventualnom pobedom bi napravili niz od pet pobeda za redom.

Pobedom u Novom Pazaru Sloboda je pokazala da pored kvaliteta poseduje i karakter. U prepunoj dvorani Pendik, u atmosferi koja je specifična za Novi Pazar Užičani su domaćinu vratili milo za drago, jer su Novopazarci na identičan način u prvom delu odneli bodove iz Užica. Posle ove pobed i pobede nad Dinamikom i OKK Beogradom više se ne može pričati o trenutnoj inspirisanosti protivnikom već o kvalitetu i dobrom radu koji donosi rezultate. Protiv Novog Pazara Lučić je bio lišen usluga Petra Marića ali pred utakmicu sa Beovukom roster će posle dužeg vremena biti tesan što može da raduje sve navijače Slobode. Beovuk je poslednji na tabeli sa samo tri pobede a nije fraza kada se kaže da su ove utakmice najteže.

Nikola Hristov je zbog povrede ramena imao podužu pauzu ali iz utakmice u utakmicu se vraća i pokazuje sav svoj kvalitet. Nema dilemu da ih protiv Beovuka čeka težak meča ali ako njegovi saigrači i on daju svoj maksimum, bodovi će ostati u Užicu.

Svi očekuju siguran trijumf ali njega treba kroz kvalitetnu igru ostvariti na terenu. Sloboda je imala više vremena od Beovuka da se pripremi za ovaj meč jer su Beograđani u svojoj hali u Šumicama odigrali zaostali prvenstveni meč protiv Novog Pazara gde su doživeli poraz, i to im je bio četvrti u nizu. Sava Trajković će konačno biti 100% spreman, povreda je za njega prošlost i sada je na redu povratak na parket.

Košarkaši Slobode će morati da obrate pažnju na najboljeg košgetera Beovuka Stefana Živanovića, kao i na Jagoša Matijaševića koji pored toga što ume da pogodi, podeli i dobar deo asistencija. Utakmica između Slobode u Beovuka igra se u subotu od 19 sati u hali Veliki park u Užicu.

You may also like...