Dva miliona dinara za posebne programe u sportu

UŽICE – Javni poziv za dodelu sredstava za realizaciju posebnih programa u oblasti sporta u gradu Užicu za 2021. godinu otvoren je do 6. avgusta ove godine i za tu namenu budžetom su opredeljena sredstva u iznosu od dva miliona dinara.

Prijave mogu podneti sportske organizacije koje imaju registrovano sedište na teritoriji grada Užica (sportski klubovi i sportska društva) kao i predškolske ustanove i škole. Posebni programi za koje se prijave podnose odnose se na obezbeđivanje uslova i organizacija sportskih kampova za sportski razvoj talentovanih sportista i unapređenje kvaliteta stručnog rada sa njima i sprečavanje negativnih pojava u sportu (doping, nasilje i nedolično ponašanje, nameštanje sportskih rezultata i drugo).

foto.grad uzice

Sredstva se dodeljuju za programe koji će se realizovati u periodu od 1. septembra do 31. decembra 2021. godine. Uputstvo i obrasci prijave na Javni poziv za dodelu sredstava za realizaciju posebnih programa u oblasti sporta u gradu Užicu za 2021. godinu mogu se preuzeti sa zvaničnog internet sajta grada Užice.

Izvor: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.