Derbi broj 3 (VIDEO)

Raspored je hteo da Sloga u prva četiri kola odigra isto toliko derbija. Prva dva su prošla polovično remi i pobeda, a prvi naredni je protiv Ubskog Jedinstva, trenutnog lidera srpske lige zapad.

 

 Sloga je u grupi ekipa od drugog do šestog mesta sa četiri osvojena boda pa se očekuje zanimljiv duel ove dve ekipe. Ubljani su svoju snagu i ozbiljnost pokazali u prošlom kolu kad su u Valjevu savladali Budućnost Krušik pa sada sa velikim ambicijama čekaju požešku Slogu. Jovan Nikitović je pred svaku utakmicu oprezan jer zna da ni protiv jedne ekipe neće biti lako. Danas je kraj prelaznog roka, što je dovedeno igrača dovedeno je a Nikitović se nada da će Božić koji je stigao iz šabačke Mačve i Nedović iz Kuvajta imati pravo nastupa u meču protiv Jedinstva.

Sloga je u prošlom prvenstvu do poslednjeg sekunda bila u igri za prvo mesto ali nisu imali snage za završni udarac. Ove godine su takođe istakli kandidaturu za najviši plasman i Nikitović kaže da će u jakoj konkurenciji Smedereva, Budućnost Krušika, Šumadije, Jedinstva i neke ekipe iz senke biti teško doći do cilja. Sloga još uvek nije pronašla u svoju igru, igrači koji su kasnije došli u klub tek treba da se adaptiraju i vremenom će sve doći na svoje mesto.

Osim dileme da li će moći da računa na Božića i Nedovića, Nikitović nema kadrovskih problema. Svi su spremni i svi žele da budu starteri ali mesta ima samo za 11 igrača. Oni koji istrče na teren moraće da daju više od 100% jer jedino se tako može do cilja. Utakmica između Jedinstva i Sloge igra se u subotu u 16 sati, Marko Mihailović iz Aranđelovca je glavni sudija a pomažu mu Mladen Krasić iz Smederevske Palanke i Aleksandar Govedarević iz Velike Plane.

You may also like...