Četvrta pobeda u nizu

LJUBIĆ – U utakmici petog kola Zapadno-moravske zonske lige fudbaleri GFK Slobode savladali su na gostovanju Polet iz Ljubića rezultatom 3:0.

U prvom poluvremenu zabeleženo je nekoliko prilika ispred gola domaćina, ali bez realizacije, dok je domaćin imao jedinu šansu u nadoknadi vremena.

U drugom poluvremenu u prvih 10. minuta Sloboda je zabeležila tri dobre šanse, a u 63. minutu susreta Cvetić hvala volej udarac sa ivice šesnaesterca i pogađa gornji desni ugao gola domaćina, a u 71. minutu Nikolić udarcem glavom loptu šalje pored same stative. Dabić je golom rezultat povisio na 3:0.

sloboda polet
GFK Sloboda – Polet Ljubić, foto: Facebook

„Bilo je ovo teško i neugodno gostovanje zbog jačine protivnika i njihovog mentaliteta, ali i stanja terena. Morali smo na sve da se adaptiramo. Prvo poluvreme imali smo inicijativu, falilo nam je mirnoće u završnici, nismo iskoristili tri, četiri završnice, međutim, drugo poluvreme je bilo dosta dobro, na vreme smo postavili prvi gol i sve je onda bilo lakše. Zahvaljujem se ekipi Poleta na fer i korektnom dočeku i čestitam mojim momcima na pobedi“, rekao je šef stručnog štaba Jovica Nikitović.

Naredni protivnik Slobode je Sloga iz Sjenice.

Sloboda - Polet
GFK Sloboda – Polet, foto: Facebook

Inače, u utakmicama petog kola Sevojno je sa čačanskom Slobodom igralo nerešeno 1:1 kao i prijepoljsko Polimlje sa FAP-om, a Jedinstvo Putevi nerešeno sa Jasenom 3:3. Sloga iz Sjenice je savladala Zlatar 2:0, Sloga iz Bajine Bašte sa 2:1 Polet iz Trbušana, Prijevor Crnokosu iz Kosjerića sa 4:1, a Budućnost iz Arilja Lunjevicu sa 4:2.

You may also like...