Božović:Bolnica u Prijepolju nastavlja da radi posle dezinfekcije (VIDEO)

UŽICE-Na hiruškom odeljenju bolnice u Prijepolju  jedna medicinska sestra je zaražena korona virusom  ne na radnom mestu, a određena je izolacija za 20 lekara i medicinskog osoblja. Danas se vrši dezinfekcija bolnice i hiruško odeljenje će nastaviti sa radom nakon toga, izjavio je za ZOOMUE direktor Zdravstvenog centra Užice Miloš Božović.

„Rad će se nastaviti sa onim osobljem koje je do sada bilo na odmoru ,tako da se neće  prekidati sa radom“,rekao je Božović za ZOOMUE i naveo da je ovo izolovani slučaj u Zdravstvenom centru.

„Mi smo pre sedam dana zaposlili novih 30 lekara i 70 medicinskih sestara u Zdravstvenom centru,od kojih je najviše primljenih u Opštoj bolnici Užice.Na vreme smo razmišljali o svim scenarijima“,ističe Božović.

Direktor Zdravstvenog centra naglašava da su trenutno 23 osobe u Zlatiborskom okrugu pozitivne na covid 19 i da se one zbrinjavaju u Opštu bolnicu u Užicu do dobijanja rezultata testova,a zatim se,ukoliko su pozitivni,transportuju u tercijalne ustanove u Beogradu.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.