Asfaltiranje puta u MZ Gostinica (VIDEO)

GOSTINICA – Na putnom pravcu Tomići – Progon, u MZ Gostinica, urađeno je oko 2.5 kilometara asfaltnog puta. Svi radovi trebalo bi da budu završeni do kraja sedmice, a predviđeno je da se ukupno uradi oko šest kilometara novog asfalta.

Udruženim sredstvima Grada i meštana, u ovoj mesnoj zajednici radi se na još 12 putnih pravaca, ukupne dužine oko 2.5 kilometara, od čega je deset pravaca već završeno.

„Preostalo je da se do kraja sedmice završe još dva putna pravca, čime se zaokružuju svi radovi koji se izvode u MZ Gostinica. Rade se i putni pravci u Mokroj Gori, a uskoro krećemo i sa radovima u Nikojevićima“, istakao je Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća za mesne zajednice.

Direktor JP „Užice razvoj“, Nikola Maksimović, dodaje da se posebna važnost sprovedenih radova u ovom području odnosi na olakšan pristup meštana svojim vožnjacima i malinjacima, kao i na saniranje problema koje su im prethodnih godina zadavale kiše i poplave.

Ova mesna zajednica broji oko 60 domaćinstava, a ovaj put povezuje Užice, Požegu, Kosjerić, Ribaševinu, Karan i Jelovu goru.

„Svi putevi su nam od velikog značaja. Zahvaljujemo Gradu na ovom asfaltiranju, u prethodnih 30 godina nije urađeno koliko u zadnje dve“, kaže predsednik MZ Gostinica, Dragan Poznanović.

Prema predviđenom planu, JKP „Niskogradnja“ bi naredne sedmice trebalo da krene sa radovima u Karanu i Staparima.

(izvor: Grad Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.