Važne investicije u Bajinoj Bašti

BAJINA BAŠTA – Rukovodstvo Sportsko turističkog centra iz Bajine Bašte planiralo je da ove godine završi nekoliko značajnih investicionih poslova i Sportski centar znatno obogati novim sportskim objektima i sadržajima.

Svi radovi na sportskoj hali koji su započeti krajem prošle godine trebalo bi da budu završeni do kraja juna zahvaljujući EU i Ambasadi Norveške koji, uz podršku Ministarstva sporta i lokalne samouprave, finansiraju ceo projekat.

„Do sada je zamenjen parket, sada renoviramo svlačionice i toalete, a ujedno se radi elaborat za protivpožarnu zaštitu koji je neophodan da bi hala dobila upotrebnu dozvolu“, rekao je Dejan Mlađenovič, direktor Sportsko turističkog centra za BB glas i dodao da bi vrlo brzo trebalo da budu urađene tribine sa oko 1082 stolice nakon čega sledi zamena golova i koševa.

Prošle godine u Sportskom centru je urađeno igralište za decu sa savremenim spravama, a u toku su radovi na još dva takva koji će biti urađeni po najvišim standardima i sa kompletnom infrastrukturom.

„Razmišljamo o radovima na fudbalskom igralištu sa veštačkom travom kao i na glavnom fudbalskom stadionu. Urađen je projekat za tribine na pomoćnim terenima i glavnom stadionu i očekujemo finansijsku podršku od Ministarstva sporta„, objasno je Mlađenović i dodao da je vrlo važno da se svi tereni, nakon završetka redovno održavaju.

BB glas

You may also like...