Žunić novi trener (VIDEO)

POŽEGA – Posle poraza od Loznice na klupi Sloge došlo je do promene trenera, tako da je umesto Nikitovića na klupu Sloge seo Dragiša Žunić.

Na način kako dolikuje ozbiljnim ljudima, bez pompe, bez dizanja prašine. Jovan Nikitović je rešio da se povuče smatrajući da će nova krv prodrmati sada već njegove bivše igrače. Ako se pogledaju rezultati iz prethodnih sezona vidi se da je Sloga svake godine bila sve bolja i bolja a ono što je sigurno je činjenica da je prošlosezonska jurnjava sa Zlatiborom ostavila dubog trag kod svih. Prividno je taj neuspeh, ako se to može nazvati neuspehom, prevaziđen ali nije baš tako. To se videlo i kroz pripreme, početak prvenstva kao i sada kada Nikitović napušta trenersku klupu, na koju će sesti Dragiša Žunić. Bivši Jocov saigrač  u Požegu se vraća kao trener LFK Mladost Lučani.  Nekada je radio u mlađim kategorija Sloge i sasvim dobro zna u kakvu je sredinu došao.

Svaka promena trenera donosi nešto novo. Poznajući Žunića iz igračkih dana, ekipa će dobiti na ratničkom karakteru gde doo izražaja mora doći mnogo veća vera u sebe i svoje kvalitete bez obzira na ime protivnika. Nema sumnju da su igrači dobro spremni, nema tu mnogo šta da se menja, jednostavno potrebno je samo veće samopuzdanje. Žunić dolazi iz zonskog takmičenja i relativno dobro poznaje Srpsku ligu. Imaće podršku u bivšem treneru, svojim saradnicima tako da problema neće biti. Ne postoji čovek koji na svom debiju ne želi najbolje za sebe. Jošanica je debitatnt u ligi, najefiksnija ekipa sa 13 golova i 12 osvojenih bodova od čega je 5 doneto sa gostujućih terena. To govori da neće biti nimalo lako ali Žunićeva očekivanja su najviša. Utakmica između Sloge i Jošanice igra se u subotu na stadionu Sloge sa početkom u 15 sati. Uroš Vuković iz Kragujevca je glavni delilac pravde, pomaže mu kao prvi pomoćnik sugrađanin Marko Živković a kao drugi Nikola Obradović iz Rače.

You may also like...