Zlatnici za bebe rođene na Dan grada (VIDEO)

UŽICE-Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević uručila je danas zlatnike majkama dve bebe koje su rođene 9. oktobra na Dan grada .Gradonačelnica,koja je pokretač ove akcije da grad poklanja zlatnike bebama rođenim tog datuma,najavila je da će to postati tradicija.

“ Sve bebe koje se budu rađale na Dan grada dobijaće poklone od grada Užica. Bebama želimo da budu zdrave, da odrastaju u svojim porodicama srećno, da se školuju i po mogućstvu da se vrate u svoj grad, da ostanu ovde i jednog dana da imaju za uspomenu ove zlatnike koje su dobili i da ih to podseća da su dobili od svog grada,”rekla je Raković Radivojević.

Marijana Sretin ,majka novorođene Marlene,zahvalila se gradu, gradonačelnici i celom timu koji je organizovao ovu akciju.

“Jako sam iznenađena, nisam očekivala, ovo nije bila praksa ranije. Nisam ni znala za poklon, kada su mi javili to je bilo baš veliko iznenađenje, ovo mi je drugo dete, zlatnik je dobila moja ćerka Marlena Sretin,” rekla je Sretin.

Slavica Vuković Blagojević istakala je da je lepo od grada što priređuje ovakva iznenađenja .

“Zlatnik će dobiti moj sin Simon, koji mi je drugo dete. Zahvalila bih se gradu na ovako divnom gestu, kao i osoblju bolnice koje je bilo divno, nemam zamerke, svi su se trudili i bili posvećeni,”istakla je Blagojević.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.