Zlatiborski proizvodi na sajmu hrane i pića

ČAJETINA – Privredno društvo za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski eko agrar“ d.o.o. i Opština Čajetina organizovali su  nastup proizvođača tradicionalnih proizvoda sa teritorije Opštine Čajetina na Sajmu etno hrane i pića 2014. godine u Beogradu. Sajam se održava od 26. do 29. novembra 2014. godine u hali 3 Beogradskog sajma.

Sajam je svojevrsna promocija najkvalitetnijih proizvoda i proizvođača kao i metoda prezentacije i prodaje kroz ocenjivanje. Cilj sajma je predstavljanje proizvođača radi zaključenja kupoprodajnih ugovora sa potencijalnim kupcima iz Srbije i inostranstva, pronalaženje investitora u proizvodnju, ambalažu i plasman etno proizvoda, edukacija proizvođača iz oblasti standardizacije, upoznavanje tržišta sa specifičnim proizvodima i promocija etno hrane i pića i tradicionlanog načina pripremanja prehrambenih proizvoda kao dela kulturnog identiteta naroda.
Privreda Zlatiborskog okruga će biti predstavljena na štandu Regionalne privredne komore Užice. Pored privrednog društva za razvoj poljoprivrede „Zlatiborski eko agrar“ d.o.o. i Poljoprivrednog kombinata Zlatibor, svoje proizvode će prezentovati 12 proizvođača iz Čajetine, Nove Varoši, Prijepolja, Bajine Našte i Užica.
ZooM
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.