Zlatiborski hoteli prodali 70 odsto novogodišnjih aranžmana (video)

ZLATIBOR-Za novogodišnje praznike prodato je preko 70 odsto kapaciteta u hotelima na Zlatiboru,a veliki je broj i rezervacija za zimsku sezonu,izjavio je za naš portal Jovan Pavlović iz Turističke organizacije Zlatibor.

“Iako su cene nominalno više za jedan do dva odsto,realno su niže u odnosu na prošlu sezonu.Krevet u privatnom smeštaju može se nađi ispod 10 evra,dok je najniža cena polupansiona u hotelima od 2.200 dinara.Trodnevni i četvorodnevni novogodišnji aranžmani u zavisnosti od kategorije smeštaja kreći se od 12.300 do 116 hiljada dinara”,kaže Pavlović.

 

Za zimsku sezonu najavljeno je otvaranje novog hotela visoke kategorije “Iris”,a u najavi je da će sa radom početi i deo hotela “Tornik”.

Zlatibor raspolaže sa preko 20 hiljada ležaja,od čega su oko 5 hiljada smeštajni kapaciteti u hotelima.

 

“Milion noćenja godišnje,koji nam je nekada bio ciljna tačka,smo već ostvarili.Godišnje imamo 1.200.000 noćenja i 300 hiljada poseta,što Zlatibor svrstava u najposećenije turističke centre u Srbiji”,ističe Pavlović.

 

Ski centar Tornik biće  otvoren sa početkom zimske sezone i posetiocima će pored skijanja,biti na raspolaganju svi ostali sadržaji koje ovo skijalište poseduje od tjubing staze do boba na šinama.

ZooM

You may also like...

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.