Zlatiborac zvanična hrana Olimpijskog tima Srbije (video)

ZLATIBOR-Kompanija „Zlatiborac “  i Olimpijski komitet Srbije potpisali su  na Zlatiboru ugovor o sponzorstvu čime je ova kompanije ostala deo sponzorskog tima OKS i puta koji u ovom olimpijskom ciklusu nosi naziv „Jedan tim – jedan cilj! Tokio 2020!“

Ugovorom koji su potpisali predsednik OK Srbije Božidar Maljković i generalni direktor „Zlatiborca“ Dušan Knežević.

„Zlatiborac kao zvanična hrana Olimpijskog tima Srbije želi da da svoj doprinos unapređenju imidža srpskog sporta i Srbije u svetu,ali i razvoju mladih i perspektivnih sportista“,izjavio je Knežević.

On je istakao da su u Zlatiborcu uvereni da će naši sportisti na najbolji mogući način predstaviti našu zemlju,a time i dalje ostati uzor mladima i najbolji ambasadori Srbije u svetu.

„Upravo u tome se ogleda naša sličnost,jer i jedni i drugi na najbolji način promovišemo tradiciju i vrednost svoje zemlje i van njenih granica,samo na različitim terenima i utakmicama,sportisti na sportskim,mi na tržišnim“,zaključio je Knežević.

 

Predsednik OK Srbije Božidar Maljković rekao je da je ponosan što je još jedna srpska kompanija, u ovim, ekonomski izazovnim vremenima, našla interes da ulaže u pripreme najboljih srpskih sportista i naglasio da je siguran da će svi zajedno u Tokiju 2020. godine imati mnogo razloga za radovanje.

„Za sve kvalitetne stvari i rezultate u životu neophodan je kontinuitet.Posebno je u sportu neophodno imati kontinuitet,kako bi se ostvarili vrhunski rezultati i kako bi uložen rad pokazao maksimalne efekte.Danas sam srećan što imam priliku da stavim potpis na produžetak jedne takve saradnje.Saradnje koja ima svoj kontinuitet već drugi olimpijski ciklus,saradnje koja je počela da daje svoje prave rezultate i saradnje koja će u narednom periodu davati još bolje rezultate“,rekao je Maljković.

Maljković je naglasio  da njegove veze sa Zlatiborom traju preko četiri decenije, a da košarkaški kamp koji je sa prijateljima osnovao na ovoj planini pre 42 godine i dalje radi.

 

 

 

You may also like...