Zlatibor u kampanji „Zabava je na vrhu“ (video)

ZLATIBOR-Turistički organizacija Srbije u okviru kampanje “Zabava je na vrhu”,kojom animira domaće goste da odmor provedu na nekoj od srpskih planina,organizovala je ove sedmice studijsko putovanje na Zlatibor za predstavnike medija i pobednike blogerskog konkursa TOS-a “Planinske priče”.

“Zlatibor je planina koja je posećena tokom cele godine,ali smo hteli da je predstavimo i kao veoma atraktivnu ski destinaciju.Kroz ovu kampanju akcenat smo dali on lajn promociji,preko blogova učesnika našeg konkursa.Oni su pisali o tome zašto bi trebalo posetiti neku od naših planina,šta ih tamo očekuje i na koji način se može kvalitetno provesti vreme.To je izazvalo veliko interesovanje kod čitalaca i nadamo se da je to uticalo na povećanje posete našim planinama”,kaže za ZOOMUE  PR Turističke organizacije Srbije Sandra Vlatković.

 

Prema rečima direktora Turističke organizacije Zlatibor Arsena Đurića ova planina je imala za 22 odsto povećan broj noćenja u januaru i jednu od najboljih zimskih sezona u poslednjih 10 godina.

“Blogeri su dosta doprineli dobroj zimskoj sezoni na Zlatiboru.Ove godine TO Zlatibor planira da krene u aktivniji vid promocije kroz saradnju sa blogerima iz Srbije i zemalja iz kojih nam dolazi veći broj gostiju.Ono što se pokazalo kao dobro treba unaprediti i više koristiti”,naglašava Đurić za ZOOMUE.

 

Blogeri,učesnici studijskog putovanja na Zlatibor,u našoj  anketi ističu da su imali priliku da vide kompletnu ponudu Zlatibora ,da su oduševljeni ski centrom Tornik i najavljuju lepe priče po povratku.

 

Pored Zlatibora i Tornika novinari i blogeri su posetili i Sirogojno,Stopića pećinu,Taru,Perućac i Bajinu Baštu.

 

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.