Zlatibor spreman za praznike, svi sadržaji na raspolaganju turistima

ZALTIBOR – Svi lokaliteti u okolini Zlatibora otvoreni su za posete. Radno vreme Stopića pećine je svim danima od 9 i 30 do 18 časova, a Muzej Staro selo Sirogojno otvoren je za posetioci će moći da obiđu od 9 do 19 časova. Turističku ponudu tokom predstojećih praznika upotpuniće i sadržaji Kaubojskog grada na Vodicama.

„El Paso city“ otvorio je letnju sezonu, a turisti koji žele da osete duh „divljeg zapada“ na Zlatiboru moći će da posete ovu atrakciju svim danima od 10 do 19 časova.

Kaubojski grad El Paso na Zlatiboru
Foto; ZooMUE

Planinski centar Tornik biće otvoren od 30. aprila do 04. maja, od 10 do 17 časova, a posetiocima su na raspolaganju žičara za panoramsku vožnju i bob na šinama.

Ljubitelji avanture i adrenalina moći će da se zabave u Avantura parku uživajući u vožnji kvadovima po planinskim prostranstvima ili zip-lajnom u Ljubišu. Poklonicima aktivnog odmora na raspolaganju su obeležene pešačke i biciklističke staze, škole jahanja i iznajmljivanje kočija.

Dino park za praznike priprema prvomajku žurku i takmičenje u kucanju vaskršnjim jajima. U tim dešavanjima, zabavnom programu i prazničnoj atmosferi moći će da uživaju i najmlađi i nešto stariji posetioci.

Mokra Gora
Foto: ZooMUE

U Mokroj Gori, na 40 km od Zlatibora, nalaze se poznate atrakcije Šarganska osmica i Drvengrad koji su takođe otvoreni za praznike.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.