Zlatibor predstavlja potencijale na sajmu u Berlinu

BERLIN – Turistička organizacija Zlatibor od 6. do 10. marta učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu, jednom od najvećih ove vrste na svetu.

Prvog dana sajma održan je sastanak sa turističkom agencijom iz Mađarske koja će početkom aprila u saradnji sa TO Zlatibor organizovati studijsku posetu novinara i turoperatora iz Mađarske, a dogovorena je i poseta nekoliko većih grupa mađarskih turista.

Foto: TO Zlatibor

Za ponudu Zlatibora zainteresovani su i veliki organizatori putovanja iz Kine, kao i sa Bliskog Istoka, na čijim balkanskim turama Zlatibor sve više pronalazi svoje mesto. Predstavnike TO Zlatibora očekuje sastanak sa producentima poljskog televizijskog kanala TVP, koji su zainteresovani da u okviru svoje putopisne emisije naprave i reportažu o Zlatiboru, kao jednoj od najposećenijih destinacija Srbije, saopšteno je iz TO Zlatibor.

Veliko interesovanje za Zlatibor pokazuju i agencije iz Poljske, naročito one koje se bave organizacijom velikih seminara i kongresa. Zlatibor za njih predstavlja novu destinaciju sa velikim mogućnostima, a posebno ih privlače hoteli visokih kategorija i raznovrsne aktivnosti koje se na Zlatiboru mogu organizovati.

 Vikend na berlinskom sajmu biće otvoren za sve posetioce, tako da Zlatibor ima priliku da svoje potencijale predstavi sve više zainteresovanim stanovnicima Nemačke, navodi se na sajtu TO Zlatibor.

You may also like...