Zlatibor predstavlja potencijale u Banja Luci

BANJA LUKA  – Na Međunarodnom sajmu turizma „Banjaluka 2019“, koji se održava nakon dužeg vremena, Turistička organizacija Zlatibor predstavila se u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije.

Posetioci sajma mogli su da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeće uskršnje i prvomajske praznike, a pored paket aranžmana i popusta kojim su se predstavili naši hotelijeri za pomenute praznike, upoznali su se sa programom izleta koji će se organizovati sa Zlatibora do obližnjih turističkih lokaliteta, saopšteno je iz TO Zlatibor.

Takođe, u Banja Luci, u Banskom dvoru se održava i druga međunarodna konferencija turizma na kojima su planirane diskusije o panel problemima na tri teme i to destinacijski menadžment, receptivni turizam i turistička povezanost – saobraćajna infrastruktura. Predstavnici turističke organizacije Zlatibor će obaviti nekoliko sastanaka sa agencijama iz Bosne i Republike Srpske, Slovenije i sastanak sa turističkom organizacijom iz Sankt Peterburga i komitetom za turizam grada Moskva o mogućnostima za dalju saradnju.

Sajam se održava do 20. aprila i okupio je više od 150 domaćih i inostranih izlagača iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke , Turske , Mađarske i drugih zemalja. Generalni pokrovitelj ove sajamske manifestacije je gradonačelnik grada Banja Luke gospodin Igor Radojičić, a zemlja partner je Republika Srbija.

You may also like...