ZLATIBOR: 10 do 20% popusta za goste iz Republike Srpske

BANJA LUKA –  U Banja Luci je potpisan Protokol kojim je Republika Srpska postala država partner turističke privrede Zlatibora. Protokol su potpisali ministar trgovine i turizma Republike Srpske, Predrag Gluhakovkić i direktor TO Zlatibor Arsen Đurić.

zlatibor trg-300x242

Ovim protokolom se gostima iz Republike Srpske i Brčkog distrikta odobravaju popusti od 10 do 20 posto na usluge smeštaja. Popuste gostima iz RS će odobravati hotel Palisad, hotel Mona, hotel Olimp, hotel i spa Idila, SB Čigota, CMC Satelit, STC Vai Tai, Vila Božović, Zlatiborski konaci, Apartmani Bohemija, Konačište TO Zlatibor, porodični hostel Zlatibor i AGTMN Zlatibor tours.Povodom potpisivanja Protokola direktor TO Zlatibor Arsen Đurić je izjavio da se ovim protokolom nastavlja dobra saradnja sa Republikom Srpskom, dok je ministar Gluhaković istakao da je ovo početak saradnje i da će uskoro biti predstavljeni zajednički turistički proizvodi regionalnog karaktera.

Na  Trgu Krajine u Banja Luci, Turistička organizacija Zlatibor je za stanovnike ovog grada organizovala koncert duvačkog orkestra Radiše Vitezovića koji se prisutnima predstavio sa tradicionalnim i modernim trubačkim melodijama. Tokom koncerta na trgu podeljen je propagandni materijal ove planine i prisutni su tom prilikom mogli da se upoznaju sa ovogodišnjom letnjom ponudom na Zlatiboru. Banjalučani su ovom prilikom dobili i informacije o popustima koje će imati u okviru projekta „Država partner“  između Republike Srpske i Turističke organizacije Zlatibor.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.