„Zlatan Prevozom“ u Švajcarsku

UŽICE-Preduzeće „Zlatan Prevoz“ već četrnaest meseci vozi putnike za Švajcarsku. Do sada su prevezli preko 3000 putnika. „Iako je početak zbog velike konkurencije bio težak danas smo zadovoljni i nastavićemo da vozimo na ovoj relaciji“, kaže za portal ZOOMUE vlasnik Zlatan Mojsilović.

autobus unutra„Autobusi na relaciji Prijepolje-Cirih-Bazel preko Hrvatske, Italije i Slovenije saobraćaju osam puta mesečno i u proseku prevezemo oko 30 putnika u jednom pravcu .Prijepolje smo kao početnu stanicu izabrali jer je taj kraj bio zapostavljen od strane prevoznika, a među žiteljima sa tromeđe Srbije, Crne Gore i Republike Srpske ima mnogo onih koji su na privremenom radu u Švajcarskoj“, ističe Mojsilović.
On veruje da je putnike da koriste „Zlatan Prevoz“ na ovoj dugoj relaciji opredelio konfor i ljubazno osoblje.
„Mi imamo moderne autobuse novijeg datuma proizvodnje , ne starije od pet godina sa klima uređajima i euro pet motorima po standardima Evropske unije, a naše osoblje se trudi da im put bude prijatan“, naglašava Mojsilović.
On dodaje da će od prvog jula biti uveden i treći polazak za Švajcarsku.
„Trenutno imamo polaske svakog utorka i petka iz Srbije, a takođe utorkom i petkom iz Švajcarske. Treći polazak bio bi četvrtkom iz Srbije i nedeljom iz Švajcarske“, naglasio je vlasnik „Zlatan Prevoza“.
Cena karte u jednom smeru je 70 chf odnosno 60 eura ili 6.650 dinara, dok je povratna 120 chf ili 150 eura odnosno 11.400 dinara.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.