Zlatan prevoz obaveštenje

Obaveštavaju se svi korisnici prevoza da se počev od 06.10.2014, po nalogu Direkcije za izgradnju i Gradske uprave,moraju strogo poštovati sva stajališta na međumesnim linijama po rešenju izdatim od strane Ministarstva za saobraćaj.
U skladu sa tim radnički polasci na liniji D.Potok-Požega u 05:00 , nece saobraćati iz D.Potoka vec iz Užica sa autobuske stanice, dok će đacki polasci na navedenim relacijama sa polascima u 06:00 i 12:00, saobraćati iz D.Potoka , ali će isključivo primati šake. Navedeno se odnosi i na polaske iz Požege prema Užicu i to u 06:15 i 13:20 , jer su to đacki polasci.
Polazak Sevojno –Zlatibor po redu vožnje u 12:10 iz Sevojna sa povratkom u 13:45 sa Zlatibora, saobraća preko Krčagova, dok ce svi ostali međumesni polasci ići magistralom, sto znaci da ce pocev od Užica autobusi stajati isključivo na međumesnim stajalištima i to: Užice-Sevojno-Uzići-Rasna-Požega i obratno.
Takođe prema Zlatiboru prvo stajalište počev od Užica bice Bela Zemlja, a potom sva ostala međumesna stajališta po Rešenju Ministarstva za saobraćaj za navedenu liniju, sto važi i za povratak.
Izvinjavamo se svim građanima korisnicima prevoza, koji putuju na navedenim linijama, da zbog izmena koje su iskljucivo denete od strane Direkcije za Izgradnju i Gradske uprave, neće moći da koriste prevoz na pomenutim međumesnim linijama na način na koji su to do sada činili.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.