Zlatan prevoz obaveštenje

Obaveštavaju se svi korisnici prevoza da se počev od 06.10.2014, po nalogu Direkcije za izgradnju i Gradske uprave,moraju strogo poštovati sva stajališta na međumesnim linijama po rešenju izdatim od strane Ministarstva za saobraćaj.
U skladu sa tim radnički polasci na liniji D.Potok-Požega u 05:00 , nece saobraćati iz D.Potoka vec iz Užica sa autobuske stanice, dok će đacki polasci na navedenim relacijama sa polascima u 06:00 i 12:00, saobraćati iz D.Potoka , ali će isključivo primati šake. Navedeno se odnosi i na polaske iz Požege prema Užicu i to u 06:15 i 13:20 , jer su to đacki polasci.
Polazak Sevojno –Zlatibor po redu vožnje u 12:10 iz Sevojna sa povratkom u 13:45 sa Zlatibora, saobraća preko Krčagova, dok ce svi ostali međumesni polasci ići magistralom, sto znaci da ce pocev od Užica autobusi stajati isključivo na međumesnim stajalištima i to: Užice-Sevojno-Uzići-Rasna-Požega i obratno.
Takođe prema Zlatiboru prvo stajalište počev od Užica bice Bela Zemlja, a potom sva ostala međumesna stajališta po Rešenju Ministarstva za saobraćaj za navedenu liniju, sto važi i za povratak.
Izvinjavamo se svim građanima korisnicima prevoza, koji putuju na navedenim linijama, da zbog izmena koje su iskljucivo denete od strane Direkcije za Izgradnju i Gradske uprave, neće moći da koriste prevoz na pomenutim međumesnim linijama na način na koji su to do sada činili.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.