Život opet pobeđuje – Meridian u borbi za ozdravljenje malog Koste Josipovića

SRBIJA – Iako je pažnja javnosti zaokupljena na herojskoj borbi naših lekara za saniranje posledica pandemije virusa korona, pre nekoliko dana celu Srbiju je obradovala vest da su skupljena sredstva za lečenje Sofije Markuljević u inostranstvu.

Kompanija Meridian bila je najveći pojedinačni korporativni donator, a misli svih nas sada su uprte na uspeh lečenja u inostranstvu.
Kladionica Meridian još jednom pokazuje da ne zaboravlja naše najmlađe sugrađane i u trenucima velike zdravstvene krize. Mališan Kosta Josipović (2013) boluje od teškog i retkog oblika neurološke bolesti, opasne po život, praćene autističnim epizodama. Iako je Kosta često bio u bolnici, na Odeljenju za intenzivnu negu, tretiranje ovog sindroma lekovima daje vrlo slabe rezultate.

Kompanija Meridian je tako još jednom pritekla u pomoć donirajući novčana sredstva za lečenje Koste, a poziva i sve ljude dobre volje da, u skladu sa mogućnostima, pomognu malom Kosti kako bi imao adekvatnu zdravstvenu negu i specijalističke preglede koji će mi spasiti tek započeti život.
Da život još jednom pobedi – Meridian za Kostin osmeh!

Foto: Meridijan

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.