Zipplast jedini proizvođač rajsfešlusa u Srbiji (video)

POŽEGA- Zipplast,jedini kompletni proizvođač patent zatvarača na domaćem tržištu,godišnje proizvede 3,5 miliona rajsfešlusa za 510 poznatih kupaca i to sa samo 47 zaposlenih radnika u fabrici u Požegi.

 

zipplast1Najviše rade za domaće tržište,dok  oko 15 odsto proizvodnje izvezu na tržišta Makedonije,Bosne i Hercegovine,Bugarske i Hrvatske.

Od 2006.godina ova firma ima svoja predstavništva i proizvodnju u Banja Luci ,a od 2007. i u Skoplju.

“Naša strategija poslovanja je Igraj da pobediš.Da bi pobedili moramo stalno da pratimo nove trendove,da budemo konentrisani na kupce i zadovoljenje njihovih potreba.Stalno se ,putem sertifikacionih tela i organizacija,ali i interno ,proverava primena kvaliteta u poslovanju.Posedujemo i posebne mašine putem kojih se testira kvalitet patent zatvarača.Samo kvalitetom možemo da se borimo sa jeftinim kineskim rajsfešlusima”,kaže direktor Zipplasta Ljubodrag Spasojević.

 

Kupci Zipplastovih patent zatvarača su proizvođači nameštaja,tekstila,modne konfekcije,cipela,kožnih torbi,galanterije i proizvođači zaštoitne opreme i uniformi.

“Na sirogojno džemperima nalaze se rajsfešlusi iz Požege,a do sada nikada nismo imali primedbe ni reklamacije iz svih krajeva sveta gde se prodaju naši džemperi.To znači da je Zipplast domaći proizvođač koji može da odgovori svetskim standardima kvaliteta”,ističe vlasnik Sirogojno Company Rade Ljubojević.

 

Zipplast uspešno radi od 2002.godine .Plate zaposlenih su na nivou republičkog proseka,isplata je redovna a radnici ističu da nemaju sindikat u firmi i da im ne treba,jer kako kažu,sve što im treba dogovore se sa rukovodstvom firme.

 

ZooM

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.