Završnica asfaltiranja puteva u Dubokom (VIDEO)

DUBOKO – U mesnoj zajednici Duboko JKP Niskogradnja izvodi radove po ugovorima za putne pravce preostale iz prošle godine, kao i puteve koji su sa meštanima ugovoreni za ovu godinu. Kako je istakao član Gradskog veća, Vladimir Sinđelić, u pitanju je 16 putnih pravaca, a među njima i put koji će kada bude u potpunosti završen spojiti MZ Duboko i MZ Carina.

“Trenutno radimo na deonicama Radičevići i Savići i oba putna pravca naslanjaju se na mesnu zajednicu Carina. Završetkom ovog putnog pravca rasteretićemo saobraćaj prema gradu i spojiti dve mesne zajednice. Inače u Dubokom radimo oko 1,6 kilometara puteva za šta smo sa meštanima izdvojili više od osam miliona dinara. Nadamo se da će nas vreme poslužiti i da ćemo u narednih desetak dana završiti sve što je za ovu građevinsku sezonu planirano u MZ Duboko”, kaže Sinđelić.

Meštanin, Žarko Kosić, zahvalio se svojim sugrađanima i gradskom rukovodstvu jer su, kako je istakao, uspeli da urade veliki deo posla i asfaltiraju puteve koji u značajnoj meri olakšavaju svakodnevno funkcionisanje.

JKP Niskogradnja trenutno je i u Lunovom selu, gde se takođe radi na asfaltiranju puteva po ugovorima o udruženim sredstvima sa meštanima.

(izvor: grad Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.