Završni radovi u mesnim zajednicama

ZLAKUSA-U Zlakusi je u toku asfaltiranje tri putna pravca u dužini oko 900 metara ,a direktor Užice razvoja Nikola Maksimović ističe da će svi ugovoreni poslovi u gradskim i seoskim mesnim zajednicama biti završeni do kraja građevinske sezone.

„ Završen je put ka Vranjači, zatim put ka groblju, putni pravac u dužini oko 330 metara u Šunjevarićima. Ukupna vrednost svih ovih radova iznosi oko 4,5 miliona dinara. Potpornim zidovima smo pokušali da proširimo put u Šunjevarićima kako bismo omogućili kako sugrađanima tako i turistima da se bezbednije i lakše kreću“, ističe Maksimović.

maksimovic

Maksimović je naveo da se, osim u Zlakusi, trenutno radi na izgradnji i rekonstrukciji putne infrastrukture u Karanu, zatim na Tari, na Bnovskom putu u Drežniku i u gradskim mesnim zajednicama Rosulje i Turica.

Predsednik Mesne zajednice Zlakusa Velimir Šunjevarić ističe dobru saradnju sa gradom.
„Mesna zajednica Zlakusa uz pomoć grada konstantno radi na poboljšanju putne infrastukture. Sada smo udruživanjem sredstava građana ovog naselja, koji broji negde oko 60 domaćinstava, sa budžetskim sredstvima grada uspeli da završimo deonicu u dužini oko 330 metara. Ovaj put Potpeće-Zlakusa je vrlo bitan jer ga koristi veliki broj građana, tu su i turisti, kao i turistički autobusi koji idu prema Potpećkoj pećini, Terzića avliji, pa je stoga neophodno dodatno ga proširiti na mestima gde treba“ ,rekao je Šunjevarić.

You may also like...