Završetak stanova za izbeglice u Sevojnu do jula

SEVOJNO – U Ulici Višeslava Bugarinovića u Sevojnu u toku su radovi na izgradnji dve zgrade u okviru Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja. Izvođač radova je Kej Valjevo, a vrednost radova iznosi 660 hiljada evra.

Na zgradi sa 20 stanova iz Talasa 4 izvode se završni građevinsko-zanatski radovi, a u pripremi je postavljanje fasade, priključenje objekta na toplovod, povezivanje na vodovod i kanalizaciju. Postavljena je spoljna i unutrašnja stolarija, a završetak radova se očekuje u aprilu, navodi se na sajtu JP Užice razvoj.

Foto: JP Užice razvoj

Na zgradi od 10 stanova iz Talasa 5 trenutno se rade grubi građevinski radovi, a kompletan završetak zgrade se očekuje do jula.

Kako navode iz JP Užice razvoja, plan je da se do kraja godine za obe zgrade dobije upotrebna dozvola i po konkursu koji je sproveden usele porodice.

Podsetimo, gradonačelnik Užica Tihomir Petković je prilikom obilaska radova u Sevojnu u aprilu 2018. godine rekao da bi izgradnjom ove dve zgrade trebalo da u potpunosti budu rešena stambena pitanja izbeglih lica na teritoriji grada Užica.

JP Užice razvoj, ZOOMUE

You may also like...