Završetak radova u Žičkoj ulici (VIDEO)

UŽICE – Danas se završavaju radovi na rekonstrukciji Žičke ulice, čija ukupna vrednost iznosi oko četiri miliona dinara.

„Izvršena je kompletna sanacija i rekonstrukicija ulice, postavljeni su novi ivičnjaci, zamenjeni pojedini vodovodni i kanalizacioni priključci i postavljen jedan toplovodni. Asfalitranje se završava danas, a u narednih nekoliko dana će biti postavljena kompletna vertikalna i horizontalna signalizacija“, rekao je direktor JKP Užice razvoj Nikola Maksimović.

On je naveo da je, nakon završetka Ulice Miloša Obrenovića, Radničke, Kralja Petra, Dositejeve i Vukole Dabića Žička šesta ulica koja je rekonstruisana u centru grada, a da će radnici izvođača radova JKP Niskogradnje, preći na završetak radove u Ulici Kneza Lazara.

„Ova ulica je dugo raskopana i očekujemo da se svi radnici Nikogradnje angažuju kako bi se ona završila što pre. Završili smo vodovodnu instalaciju i glavni vod kišne kanalizacije, nasipanje ivičnjaka očekujemo iduće nedelje, asfaltiranje i završetak radova očekujemo krajem oktobra“, dodao je Maksimović.

You may also like...