Završetak radova u Ulici Ive Andrića

UŽICE – U toku su završni radovi na rekonkstrukciji Ulice Ive Andrića gde će izgradnjom kišne kanalizacije u ovom delu naselja biti rešen dugogodišnji problem meštana Turice.

Nikola Maksimović, direktor JP „Užice razvoj“ podsetio je da je ukupna vrednost radova 45 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta.

„Urađena je rekonstrukcija kišne kanalizacije, izvršena je kompletna zamena vodovodne mreže sa svim novim priključcima, a počeli su i radovi na pripremi saobraćajnice za asfaltiranje. Ulica će biti asfaltirana u tri faze, prvo se radi priprema i asfaltiranje do Ulice Dušana Popovića, zatim do Stanoja Glavaša i u trećoj fazi poslednji deo“, naveo je Maksimović i najavio da naredne sedmice počinje asfaltiranje.

Ulica Ive Andrića

Prema Maksimovićevim rečima plan je da ulica kompletno bude završena za mesec dana, a nastavljeni su i radovi na asfaltiranju Karađorđeve ulice.

„Kompletno se završava asfaltiranje u dva sloja deonice u dužini od 150 metara kvadratnih. Očekujemo da kompletni radovi budu gotovi u toku ovog meseca, a nakon toga krećemo u asfaltiranje trotoara u punom profilu“, rkao je Maksimović.

You may also like...