Završetak izgradnje vrtića na Carini do kraja marta naredne godine (VIDEO)

UŽICE-Posle promene izvođača radova izgradnja vrtića na Carini izvodi se planiranom dinamikom i spoljni i unutrašnji radovi biće završeni do kraja marta naredne godine,izjavila je gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević tokom obilaska gradilišta.

Grad je u prvu fazu izvođenja zemljanih radova uložio 35 miliona dinara ,a 96 miliona u trenutne radove.Kapacitet vrtića na Carini biće 200 mesta.

„Izgradnjom vrtića na Carini,u Kremnima,Karanu i Zlakusi približićemo se cilju da svako dete u Užicu ima svoje mesto u vrtiću“ ,istakla je gradonačelnica.

Ona je navela da će adaptacija prostora u Kremnima za smeštaj 25 dece uskoro biti završena,a da su radovi u Karanu završeni i da se čekaju upotrebna dozvola i potrebne saglasnosti.

„Radi se projektno tehnička dokumentacija za budući vrtić u Zlakusi,a uskoro krećemo i sa energetskom sanacijom vrtića Neven“ ,najavila je Raković Radivojević.

Šef gradilišta vrtića na Carini Slobodan Jašić potvrdio je navode gradonačelnice da će objekat biti izgrađen do kraja marta naredne godine.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.