Završena uspešna turistička sezona u kampu na Zlatiboru

ZLATIBOR-Kamp na Zlatiboru je ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je gotovo 50 odsto više individualanih posetilaca, u odnosu na prethodnu godinu,saopšteno je iz Turističke organizacije Zlatibor.

 

 „Najviše ih je bilo iz Holandije i Slovenije, a zatim slede gosti iz Češke, Poljske, Nemačke i Austrije. Bilo je pet organizovanih grupa iz inostranstva. Ove turističke sezone na kampu je organizovano i nekoliko manifestacija, poput „Bubijade“, „Čiker maratona“ što je takođe doprinelo povećanju broja gostiju“,navodi se u saopštenju.

Kamp na Zlatiboru,koji je kategorisan sa tri zvezdice, je opremljen tako da može zadovoljiti i najzahtevnije kampere, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Zbog odličnog položaja, blizina magistralnog puta Beograd-Crnogorsko primorje i zbog sadržaja kojima raspolaže kamp svake godine privlači sve veći broj posetilaca.
Prostirese  na 1,5 hektar i ima 60 kamp jedinica, opremnjen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.
Zahvaljujući promotivnim aktivnostima koje Turistička organizacija „Zlatibor“ sprovodi u zemlji i inostranstvu, očekuje se konstantan rast broja posetilaca iz godine u godinu.

You may also like...