Završena prva faza radova na izgradnji Ribarskog naselja

PRIBOJ – Završeni radovi na prvoj fazi izgradnje Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru, koji se sprovode u okviru projekta „Ribarsko naselje na Potpećkom jezeru“, sa kojim je Turistička organizacija Priboj konkurisala kod Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Na tenderu koji je Turistička organizacija Priboj raspisala za izgradnju ovog kompleksa, posao je dobilo preduzeće G.R. „Rovčanin Inženjering“ d.o.o. iz Prijepolja, a vrednost radova je 4.663.890 dinara sa PDV-om, nakon odluke o dodeli ugovora koja je doneta 11. septembra. U prvoj fazi završeno je postavljanje bungalova, dela mobilijara, toaleta kao i dovod struje i vode. U sledećoj fazi radova planirana je izgradnja velikog vizitorskog centra, ograđivanje celokupne površine naselja, uređenje ribarske staze i nabavka čamaca.

Druga faza radova očekuje se u periodu mart-april 2018. godine, a otvaranje naselja u maju mesecu, kada će i zvanično početi sa radom.

Izgradnjom Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru biće obogaćena turistička ponuda Priboja, a građani će dobiti mesto za okupljanje ribolovaca i ljubitelja boravka u prirodi.

PP Media

You may also like...