Zaustaviti Parni valjak (video)

IVANJICA – Reprezentacija je završila svoju turneju u Kini i Južnoj Koreji pa je time okončana i poslednja pauza u ovom delu takmičenja u Super ligi.

Na teren izlaze svi superligaši a u 17. kolu u Ivanjicu stiže Partizan. Javor Matis je po rečima Vlada Jagodića kvalitetno odradila ovih 12 dana a ostaje žal što nije odigrana planirana utakmica protiv Berana na Zlatiboru kako bi se Javor Matis još bolje spremio za meč protiv aktuelnog šampiona. Ono što brine je vreme, jer kiša pada i otežava uslove u kojim će biti meč biti odigran, a u čiju korist će to ići pokazaće sam tok meča. Tradicija je na strani  Beograđana ali i tome jednom mora doći kraj, bar tako razmišljaju u Javoru. Kažu, Partizan je apsolutni favorit u ovoj utakmici ali ni mi nismo bez šansi.

Milan Marčić je bio van terena duže vreme ali mu je ova pauza dobro došla i u njoj se potpuno oporavio i vratio na teren. Da li će biti starter protiv Partizana to zna samo šef struke, a Marčić se nada da Javor Matis može do pozitivnog rezultata ukoliko se ispoštuje dogovor iz svlačionice.

Partizan u Ivanjicu dolazi posle pobede u Kupu protiv Rada a pred meč sezone protiv Jang Bojsa. Sasvim je normalno da glave igrača u crno belom, delom budu već na tom meču što igrači Javor Matisa mogu da iskoriste i iznenade favorita. Beograđani nemaju pravo na kiks jer su konstantno četiri koraka iza najljućeg rivala a realno ne pružaju partije koje ostavljaju bez daha. Pobeđuju ali to nije ni blizu onoga što se od njih očekuje. Utakmica između Javor Matisa i Partizana igra se u nedelju u 13 sati na stadionu pored Moravice a sudiće je Bojan Nikolić iz Kragujevca. Pomagaće mu kao prvi pomoćni sugrađanin Vladimir Jovanović dok je drugi pomoćni Nenad Kurćubić iz Čačka.

You may also like...