Zaustaviti Napredak (VIDEO)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa u okviru 6. kola LingLong Tire Superlige dočekuje zahuktali Napredak.

Sa gostovanja iz Beograda Javor Matis se vratio praznih ruku. Kao i u Nišu Ivanjičani su veoma rano poveli ali isto tako nepažnjom ili manjikom koncetntracije dozvolili su protivniku da se brzo izjednačenjem vrate u igru. Još jednom su penali bili kobni za igrače Javior Matisa i taj segment igre se mora popravljati. Od sedam golova, koliko je Javor Matis primio tri su sa bele tačke tako da će igrači zadnje linije morati da budu oprezniji kada protivnik ima loptu u šesnaestercu. Bondžulić ne smatra da je njegova ekipa u problemu zbog toga već sve pravda agresivnijom igrom njegovih pulena. Za Napredak ima samo reči hvale, to je ekipa koja je iznenadila Partizan a u narednom kolu je iz Šapca donela ceo plen. Činjenica je da će Kruševljani u Ivanjicu stići puni samopouzdanja a na njegovim igračima je da zalaganjem i odnosom zabeleže drugu pobedu u ovom prvenstvu.

Alija Krnić je u četiri utakmice odigrao 75 minuta i strpljivo čeka svoju šansu. Poraz od Voždovca ne sme da utiče na moral ekipe a domaća publika bi trebala da bude 12 igrač. Atmosfera u svlačionici je dobra i kao i uvek pobeda je imperativ.

Ovog vikenda u Ivanjici se održava Nušićijada, ali u Javor Matisu nema mesta za šalu. Svaki bod može da bude od velikog značaja a Napredak je ekipa koja može da kazni svaki kiks. Svi igrači su na raspolaganju i treba očekivati dobru utakmicu ova dva rivala. Glavni sudija ovog meča je Bojan Nikolić iz Kragujevca a pomažu mu Srđan Minić iz Rače i Nenad Kurčubić iz Kragujevca. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 20 sati.

You may also like...