Zaplenjeno preko 10 kilograma droge, među uhapšenima i jedan Prijepoljac

PRIJEPOLJE – Pripadnici policije i carine zaplenili su više od 10 kilograma droge na dva granična prelaza na severu Crne Gore prema Srbiji, koji su bili namenjeni tržištu. Iz policije i carina navode da je droga otkrivena u četiri različita slučaja. U tri slučaja uhapšene su tri osobe, dok je u četvrtom protiv dve podnesena prekršajna prijava.

„Policijski i carinski službenici su na Železničkom graničnom prelazu Bijelo Polje kontrolom međunarodnog brzog voza u jednoj od kabina pronašli četiri plastične kese u kojima se nalazilo oko deset kilograma skanka“, navodi se u saopštenju.

U kabini se nalazio samo jedan putnik, B. B. (27) iz Bara, koji je predat policiji.

Na Graničnom prelazu Dobrakovo, prilikom izlaska iz Crne Gore, kontrolom autobusa oduzeta je kesa sa 136,7 grama marihuane, pronađena ispod sedišta na kojem je bio putnik D. A. (26) iz Prijepolja, Srbija, koji je uhapšen.

Na istom graničnom prelazu kod A. H. (23) iz Podgorice pronađen je deo džointa i zamotuljak sa ukupno 2,1 gram marihuane te je i ova osoba predato policiji.

Na pomenutom prelazu carinici su u autobusu ispod sedišta pronašli pakovanje sa 26,5 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

Sprovedena je kriminalistička obrada na osnovu koje se sumnja da pronađena droga pripada V. B. (21) i M. S. (19) iz Podgorice koji su predati policiji.

 

You may also like...