Zaplena 35 kilograma marihuane

UŽICE-Policija je u dve akcije u Sremskoj Mitrovici i Užicu zaplenili više od 35 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe, zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv još jedne osobe podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Policija iz Sremske Mitrovice je u „pežou“, kojim je upravljao Ž.L. (55), u specijalno napravljenom duplom dnu pronašla 32,6 kilograma marihuane, spakovane u 56 paketa.

Po nalogu nadležnog tužioca, Ž. L. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

U Užicu i Arilju policija je zaplenila više od tri kilograma marihuane i uhapsila M. O. (60) iz Arilja. U automobilu koji je vozio pronađena su dva paketa sa 635 grama marihuane i vagica za precizno merenje, a potom su u njegovoj porodičnoj kući pronađena još dva kilograma te opojne droge.

Po nalogu višeg javnog tužioca osumnjičenom M. O. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužilaštvu.

You may also like...