Zadržati pravac na putu (VIDEO)

POŽEGA – Fudbalere Sloge u pet dana čekaju dve utakmice koje mogu mnogo toga da donesu, ali treba ići redom.

Sloga za sada gura po planu. Sa veoma teškog fostovanje u Kragujevcu ekipa se vratila sa celim plenom i na taj način je zadržana pozicija broj jedan. Rezulatati u prošlom kolu izdvojili su Slogu i Zlatibor kao glavne kandidate za najviši plasman, a da bi tako ostalo svaka utakmica će morati da se odigra više nego odgovorno. Prva na redu je protiv Jedinstvo Puteva, ekipe koja je već zonaš ali svojim igrama i rezultatima tera na oprez. Na svojoj koži su to osetile mnoge ekipe, poslednja u nizu je bila Budućnost Krušik koja je pognutih glava napustila teren u Krčagovu. Iz tog razloga Nikitović poziva na oprez, jer nijedan protivnik neće tako lako predati oružje.

Igor Stojaković nije igrao protiv Šumadije 1903 ali se za ovaj meč vraća u ekipu. Njegovo iskustvo mnogo znači, lopte koje on prosleđuje imaju oči a utakmicu protiv Jedinstva vidi kao veoma tešku jer Putari nemaju šta da izgube u Požegi.

Najteže je dobiti već unapred dobijene utakmice. Sigurno je da će Ćosić dobro motivisati svoju ekipu protiv lidera, kao što će Nikitović znati šta da kaže svojim pulenima kako bi sa prvog mesta otišli na megdan Zlatiboru. Meč između Sloge i Jeedinstvo Puteva igra se u subotu sa početkom u 16 sati.

You may also like...