Zabranjeno opuštanje (video)

POŽEGA – Derbi 23. kola srpske lige zapad igra se u Kragujevcu između Radničkog i Budućnost Krušika i u zavisnosti od rezultata te utakmice zavisi da li se borba za prvo mesto nastavlja u dvoje ili se u nju uključuju Šapine i Sloga.  

Šumadija 1903 je savladala Slogu iz Požege i tako joj prekinula niz od četiri vezane pobede. Nisu Požeženi uspeli da se snađu na kragujevačkom Bubnju gde je domaćin osvojio veoma važne bodove u borbi za opstanak. U toj borbi se nalazi pola ekipa i svaki bod je zlata vredan. Već u sledećem kolu u Požegu stiže upravo ekipa koja strepi za srpskoligaški status Jošanica, i to će biti novo iskušenje za igrače Sloge. Jovan Nikitović kaže da je sa igračima analizirao prošlonedeljni poraz i da se ozbiljno pripremaju za narednog protivnika.

Svaki rezultat sem pobede za Slogu bi bio neuspeh. Dragan Radosavljević koji igra u sredini terena je svestan da je njegova ekipa apsolutni favorit u ovom meču, što u principu ne mora ništa da znači ali obavezuje na ozbiljnost u pristupanju ovoj utakmici. Nema lakih protivnika, niko se unapred neće predati, a eventualnom pobedom Sloga ostaje u samom vrhu srpske lige na samo par koraka iza vodećeg dvojca Radničkog i Budućnost Krušika i trećeplasiranih Šapina.

Nećemo se baviti prognozom rezultata, ali možemo reći da stručnjaci za vremensku prognozu predviđaju dan bez padavina, što bi navijačima trebalo da bude dovoljno da prihvate poziv Nikitovića i Radosavljevića i dođu u što većem broju na Grdaski stadion u Požegi i pogledaju utakmicu između Sloge i Jošanice koja se igra u subotu sa početkom u 16 sati.

ZooM

You may also like...