Za đake i studente gratis (VIDEO)

UŽICE – Sloboda je pobedom u Valjevu vratila brejk i sada sa dosta optimizma dočekuje odlilčnu ekipu OKK Beograd.

Beograđani imaju dve pobede iz dva kola a prosečno postižu 90 poena po utakmci. Radi se o jednoj mladoj ekipi pojačanoj sa par iskusnih igrača. OKK Beograd je u saradnji sa Mega Leksa dogovorio da par talentovanih momaka, uglavnom reprezentativaca brani boje nekadašnjeg prvaka Jugoslavije i tako dolazi do veoma bitnih minuta isticanja rutine. Ekipa po rečima Lučića ima odličnu tranziciju i biće veoma teško suprotstaviti se poletnoj ekipi iz Beograda. Na drugoj strani i Sloboda je bila više nego efikasna u Valjevu kada je savladala Metalac sa ubačenih 100 poena dok je odbrana bila na visokom nivou pa je primljeno 80. Lučić može da bude zadovoljan i igrom i odnosom ali prvenstvo je tek počelo i dobre partije treba pružati u kontinuitetu. Košarkaška liga Srbije je dosta kvalitetna i ako želite da budete konkurentni morate svakoj utakmici prići maksimalno ozbiljno.

Nikola Hristov je u prva dva kola pokazao da će biti veliko pojačanje za Slobodu i da će njegove igre i trojke oduševljavati navijače u Velikom parku. Takođe Kadiri i Abrams polako nalaze sebe i od njih u svakoj narednoj utakmici treba očekivati sve više. Prema svemu izrečenom u subotu u Velikom parku treba očekivati neizvesnu utakmicu, u kojoj će publika uživati.

KK Sloboda je donela odluku da učenici i studenti koji žele da dođu na utakmicu ponesu svoje đačke knjižice odnosno indekse jer će za njih južna tribina biti besplatna. Na poluvremenu će se održati nagradna igra gde će gledaoci imati priliku da se oprobaju sa linije slobodnih bacanja a pobednika čeka nagrada u vidu trenerke KK Sloboda dizajnirane u Ardu sportu.  Utakmica Sloboda – OKK Beograd na programu je u subotu od 19 sati.

 

You may also like...