Za bolju poziciju pred plej aut (VIDEO)

IVANJICA – Nekompletna ekipa Javor Matisa pokušaće protiv Radnika da ostvari što bolji rezultat i vrati se u Ivanjicu neporažena.

Super liga se nastavlja posle dvonedeljne pauze. Poslednja dva kola prve priliminarne faze biće odigrana u subotu i četvrtak i tada će se znati sa koliko će ko bodova ući u poslednju fazu takmičenja. Za Javor Matis je to plej aut u kom će imati sedam utakmica u kojima će tražiti opstanak, ali da bi bili u što boljoj poziciji moraće da pokušaju da osvoje maksimalan broj bodova protiv Radnika i Bačke. Jagodić je delimično zadovoljan urađenim u ovoj pauzi jer nije baš sve bilo potaman. Vremenski uslovi nisu dozvolili odigravanje kontrolne utakmice u kojima bi video igrače sa manjom minutažom, prvenstveno Skota i Amanija, ali šta je tu je. Mesta za kukanje i vremena nema, sledi put u Surdulicu i domaćin Radnik.

Milan Milanović se posle duže pauze oparvio od povrede i konačno će biti u konkurenciji za tim. Uželeo se igre, zna šta njega i ekipu čeka na ovom gostovanju a da li će biti starter zavisi od zamisli trenera Jagodića.

Jagodić na ovom meču sigurno neće moći da računa na Sevića, Karišika, Silvu i verovatno Marčića. I pored toga redovi se moraju zbiti jer kako kaže stara izreka, na muci se poznaju junaci. Svima je jasno da neće biti lako ali pravo na borbu niko ne može da oduzme. Dejan Santrač je glavni delilac pravde, pomažu mu Dejan Potočan i Goran Beljin. Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15.00 časova.

You may also like...