Vučić:Važno je svi da izađu na izbore (video)

UŽICE-Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je građanima Srbije sa mitinga u Užicu da je izborna trka neizvesna i da će od svakog glasa zavisiti da li će Srbija posle 24.aprila vratiti se u prošlost ili krenuti u budućnost.

sns miting1“Opozicija ukoliko jedan glas bude imala više ujediniće se svi protiv nas.Važno je da svi izađu na izbore i oni koji su za prošlost i oni za budućnost zbog legitimiteta buduće Vlade”,istakao je Vučić.

 

Predsednik SNS-a poručio je da koalicija oko ove stranke želi da pobedi opoziciju u najčistijoj ,kako je rekao,kampanji do sada.

 

“Pričajte šta hoćete,a mi ćemo o vama da ćutimo,jer vi o sebi najbolje govorite.Pokušao sam dva meseca da nešto čujem od opozicije,jer uvek želim nešto novo i da naučim.Nisam imao ništa ni da čujem ni da naučim,jer je njihov jedini plan Vučiću pederu.Nije da se pravdam ,ali i to su slagali”,naglasio je Vučić.

Vučić je istakao da zna su Srbi narod kome nikada ništa neće biti dobro,ali ma koliko kukali,rekao je Vučić,znaju da poštuju rad.

 

“Znam da ste svesni koliko smo radili u protekle dve godine.Meni nije teško da izgubim vlast ,kao nekima koji su 16 godina na vlasti.Ali želim i dalje da radim i da se borim za Srbiju u kojoj će mladi ostajati i imati posao”,poručio je Vučić.

Vučić je Užičanima na mitingu obećao da će autoput posle Požege doći i do Užica,rekonstrukciju pruge Beograd-Bar,puštanje u rad aerodroma Ponikve krajem avgusta i otvaranje novog pogona Prvog partizana u Uzićima.

 

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.