Vučić:Srbija ima budućnost (video)

  UŽICE-Bez vaše energije i snage mi ne možemo ništa da uradimo.Vi ste ti koji moraju da menjaju stvari u Srbiji, a na nama je da postavimo temelje, poručio je predsednik SNS Aleksandar Vučić u razgovoru sa mladim članovima ove stranke u Užicu.

vucic 1  “Mi ćemo doneti propise, napravićemo poslovni ambijent, a ostalo je na vama.Sve zavisi koliko ćete se boriti.Pred nama su teške i ozbiljne reforme i vi radom i trudom morate da se izborite za bolju budućnost”,istakao je Vučić.

  On je mladim užičkim naprednjacima poručio da u budućnosti treba da se vode principima koji počivaju na očuvanju političkog mira i stabilnosti zemlje.

  “Vaša je uloga da budete odgovorniji od mnogih na političkoj sceni Srbije, jer samo jedan dan haosa u zemlji uslovljava da 10 narednih godina nema povratka na staro stanje”,naglasio je Vučić.

  Govoreći o nezaposlenosti, koja je u Srbiji čak 22 odsto ,lider naprednjaka istakao je da mladi moraju razvijati preduzetnički duh.

  “Razmišljajte šta možete da uraditi za sebe, svoju porodicu i državu, pa tek onda šta država može da vam vrati.Takođe je važno da se stalno usavršavate i obrazujete.Nemojte da kukate i žalite se.Borite se i tako ćete pobediti”, rekao je Vučić mladim članovima SNS-a u Užicu.

   U razgovoru o borbi protiv korupcije i kriminala Vučić je istakao da je cilj da građani Srbije osete da je sistem u zemlji pravedan i pravičan.

  “Morate istrajati na tome da se lopovluk i krađa u Srbiji ne isplate”, rekao je Vučić.

 Na kraju razgovora lider naprednjaka uputio je još jednu poruku mladim članovima užičkog SNS-a.

  “Nikad nemojte da radite ono što danas u kampanji rade naši politički protivnici.Koriste se lažima i neskrivenom mržnjom prema meni i partiji, a narodu ne nude ništa.A mi kada pobedimo i oni che živeti neuporedivo bolje”, rekao je Vučić u Užicu.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.