Vučić na Zlatiboru : Ponosan sam na gondolu (VIDEO)

ZLATIBOR  –Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom puštanju u rad panoramske gondole na Zlatibor.Vučić je istakao da je došao ,jer ,kako je rekao,nikad nije bio protiv ovog projekta.

“Ponosan sam na zlatiborsku gondolu i radujem se svakom uspehu i projektu koji doprinosi našim građanima i zemlji.Ne zanima me koj je na vlasti u Čajetini i ko je imao ideju o izgradnji gondole.Došao sam da čestitam onima koji su uradili veliku stvar ,ne samo za Zlatibor,već i za celu Srbiju”,naglasio je Vučić.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović,inače lider opozicione stranke “Zdrava Srbija”,podsetio je na sve opstrukcije i birokratske probleme koji su kočili izgradnju gondole i istakao da je u proteklih godinu dana predsednik Aleksandar Vučić shvatio da se radi o projektu od opšteg interesa i omogućio prevazilaženje problema i završetak gondole.

“Zahvalni smo predsedniku na tome i njegova današnja poseta Zlatiboru treba da bude shvaćena kao početak dijaloga između opozicije i vlasti “,rekao je Stamatović.

Vučić je obećao i podršku države Zlatiboru u narednim infrastrukturnim projektima vezanim za radove na početnoj stanici gondole,obilaznice oko Zlatibora,kao i puta do aerodroma Ponikvei najavio da će do 19.decembra biti gotova deonica autoputa do Požege,što će u mnogome približiti Zlatibor turistima.

Posle svečanog otvaranja Aleksandar Vučić provozao se najdužom na svetu panoramskom gondolom  koja povezuje centar Zlatibora sa Tornikom.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.